Плеяда от ярки имена в бг музиката се включва в

...
 Плеяда от ярки имена в бг музиката се включва в
Коментари Харесай

Race for the Cure 2022 събира бг звезди в подкрепа на женското здраве

 

Плеяда от ярки имена в бг музиката се включва в Race for the Cure 2022  - най-голямото благотворително спортно събитие в поддръжка на женското здраве в Европа.

 

Актьорът с All Inclusive пакет от гении Ненчо Балабанов, поп легендата Нели Рангелова, Ташо Колев от Jeremy?, Иван Велков от P.I.F. и Нели Петкова са част от артистите, които стават посланици на розовата идея и ще забележим на стартовата линия, или в специфичен концерт на 25 септември в Южен парк.

 

Race for the Cure приобщава своите герои с 5 км тичане, или 3 км вървене, а в този празник на живота ще се включат още Есил Дюран, Невена Пейкова, Йоанна Драгнева, Мариана Станчева-Славчева,  както и обичаните фолклорни изпълнителки Дения Пенчева, Ива и Велислава Костадинови.

 

„ От рак страдат фините, чувствителни, деликатни хора. Това е заболяването на арестуваните страсти, на неизказаните думи, на непреживените бленувани моменти. “, споделя Есил Дюран, която поддържа акцията от старта й през 2019 г.  „ В България всяка година към 4000 годишно са диагностицираните дами с рак на гърдата. Шокираща цифра. Изводите можем да създадем сами. Животът е най-големият подарък, който получаваме, а ние просто би трябвало да му се любуваме! “.

 

„ Физическата интензивност е здраве, а заниманието е в основата на положителния живот. Не е нужно да си фитнес фанатик, с цел да се включиш в тази идея, значимото е да имаш сърце и да покажеш съпричастност. “, споделя Йоанна Драгнева.

 

„ Повечето болести са лечими, стига да бъдат открити в точния момент, по тази причина профилактиката е доста значима. Събраните средства от регистрации за Race for the Cure ще бъдат вложени точно в стратегия за предварителна защита посредством безвъзмездни профилактични прегледи за рак на гърда в страната. “

 

„ Ние, Ива и Велислава Костадинови, с огромно предпочитание поддържаме Race For the Cure, тъй като живеем с мотото “Прави положително! ”. Така сме възпитани и всеки член на нашето семейство би го направил, без да се замисли. “, казвар внучките на популярната Гуна Иванова. „ Смятаме, че имаме ли опция да помогнем, не би трябвало да я пропущаме. Това събитие е обвързвано с дейности и ограничения, целящи предотвратяването на заболяването или задълбочаването ѝ! Ще се радваме да споделим този празник на живота на 25 септември с повече хора! “.

 

В Европа Race for the Cure се провежда от Think Pink Europe, а в България розовата идея става действителност посредством екипа на CancerCare.bg, член на европейската организация.

 

На прага на Световният месец за битка със болестта София ще бъде част от световна мрежа на положителното, включваща още 43 столици, измежду които Рим, Атина, Прага, Брюксел и Букурещ. Желаещите да се включат в събитието на 25 септември могат да го създадат самостоятелно или отборно.

 

Регистрацията за присъединяване се случва на уеб страницата. Всяка регистрация е непосредствено подаяние за идната акция за безвъзмездни профилактични прегледи за рак на гърда.

 

Можете да се регистрирате като самостоятелен участник или да поканите фамилията си, другари, сътрудници, познати и да го регистрирате като вашия тим на поддръжката. Регистрацията не ви задължава да застанете на старта в София, само че оказва помощ непосредствено за обезпечаването на повече безвъзмездни профилактични прегледи за рак на гърда. 

 

Нека дружно застанем на старта в поддръжка на дамите в България.

Линк за регистрация:

FOR YOU, FOR ME, FOR EVERYONE

Think Pink, Walk Pink, Run Pink

#RFTC2022

С медийнта поддръжка на Noviteroditeli.bg, Dir.bg, Licatanagrada.bg, БГ Радио, Радио 1, Радио Energy, Радио City, Nova News.  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР